Prof. Dr. Saffet Köse Gümüşhane üniversitesi’nde...

Prof. Dr. Saffet Köse Gümüşhane üniversitesi'nde "peygamberimiz, Cami Ve Irşat" Konulu Konferans Verdi.

prof. dr. saffet köse gümüşhane üniversitesi'nde "peygamberimiz, cami ve irşat" konulu konferans verdi.

13 Ekim 2022 - 14:10

Gümüşhane Üniversitesi'nde, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Gümüşhane İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi. Programa Konuşmacı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı. 
Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen program İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden Berzah Atabey' in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. 
programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kuzudişli bir konuşma yaptı. 
daha sonra, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ""Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferans verdi. 
Prof. Dr. Saffet Köse'nin katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdıktan sonra konferansı sonlandırdı. konferansın ardından Rektör vekili Prof. Dr. Bayram Nazır, Prof. Dr. Saffet Köse’ye teşekkürlerini sunarak günün anısına hediye takdiminde bulundu.
Programa Gümüşhane Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Bayram Nazır, Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kuzudişli, Öğretim üyeleri, İl Müftülüğüne bağlı din görevlileri ve öğrenciler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...