Rize şehidini Uğurladı

rize şehidini uğurladı

25 Eylül 2022 - 18:55

Rize’de aracı bozulan vatandaşa yardım ederken kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan Uzman Çavuş Osman Özsoy şehit düştü.

Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy, Rize İl Jandarma Komutanlığı önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’nin Develi ilçesine uğurlandı.

23 Eylül Cuma günü, görev yaptığı İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aracı arızalanan kişiye yardım eden Uzman Çavuş Osman Özsoy (30), yoldan geçen bir kamyonetin çarpmasıyla ağır yaralanmıştı.

Özsoy, 112 Acil Sağlık ekiplerince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özsoy, yapılan müdahalelere rağmen bu sabah şehit düştü.

Şehit düşen Özsoy için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Güngör, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, protokol mensupları ile şehidin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Törende şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Naci Çakmakçı dua etti.

Şehit Osman Özsoy´un cenazesi Rize-Artvin Havalimanı´ndan uçakla memleketi Kayseri´ye uğurlandı. Özsoy'un cenazesi, Kayseri Develi'nin Kılıçkaya köyünde 26.09.2022 Pazartesi günü öğle namazını müteakip defnedilecek.

Jandarma Uzman Çavuş Osman Özsoy, 2021 yılı genel atamalarında Rize İl Jandarma Komutanlığı emrine atanarak 2 Ağustos 2021 tarihinde Rize'de göreve başlamıştı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...