Sakarya’dan Idlib’e Insani Yardım

Sakarya'dan Idlib'e Insani Yardım

sakarya'dan idlib'e insani yardım

11 Şubat 2021 - 19:00

 Sakarya'dan İdlib'e İnsani Yardım dualar eşliğinde yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfımızın “Yolun İyilik Olsun” kampanyası çerçevesinde Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi, Serdivan Kampüs Camii Gönüllülerinin başlatmış olduğu, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Geyve Müftülüğü, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin de desteği ile 3 Tır (500 çuval un, yaklaşık 20 ton patates, 500 koli gıda kolisi, 1500 çift ayakkabı, 1000 adet battaniye, 80 adet yatak, kıyafetler ve ihtiyaç malzemesi) İnsani Yardım Malzemesi toplandı.

İnsani Yardım Malzemeleri İl Müftüsü Hasan Başiş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsoy, Sakarya İl Müftü Yardımcısı Faruk Güneş, Serdivan İlçe Müftüsü İsmail Keskin, Din Görevlileri, TDV Sakarya Şubesi Muvazzaf Elemanı Faruk Yıldızhan, Serdivan Kampüs Camii gönüllüleri ve Üniversite öğrencilerinin iştirakiyle İdlib’teki ailelere ulaştırılmak üzere İl Müftüsü Hasan Başiş'in yapmış olduğu dua ile İdlib’e yola çıktı.

Ayrıca Serdivan İlçe Müftülüğü tarafından 39 adet biriket ev yapılması için toplanan paralar da Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi aracılığıyla Türkiye Diyanet Vakfı'nın ilgili hesabına aktarılmıştır. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...