Sakarya Il Müftülüğünden Il Milli Eğitim Müdürlüğüne...

Sakarya Il Müftülüğünden Il Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

sakarya il müftülüğünden il milli eğitim müdürlüğüne ziyaret

21 Eylül 2018 - 18:40

21.09.2018 Sakarya İl Müftülüğünden İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Sakarya İl Müftü Yrd. Hatice Sümer, 19 Eylül Çarşamba günü İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u, yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması vesilesiyle makamında ziyaret etti.

Vaizlerden Nagihan Koç ve Ferda Yıldırım,  Din Hiz. Uz. Nevin Ertem, Eğitim Uz. Emine Puse Yavuz, Manevi Destek Uz. Zeynep Merey ve K.K. Öğrt. Yasemin Sezgin’in de katıldığı ziyarette iki kurumun birlikte yürüttüğü projeler ve ortak çalışmalar görüşüldü.

İl Müftü Yrd. Hatice Sümer, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının öğretmenler, öğrenciler ve veliler için hayırlara vesile olmasını diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da ziyaretten dolayı teşekkür ederek İl Müftülüğü ile birlikte yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.