Samsun’da çarşamba Ilçe Müftülüğümüze Bağlı Kur’an...

Samsun'da çarşamba Ilçe Müftülüğümüze Bağlı Kur'an Kurslarında Hafızlığını Tamamlayan 102 Hafız Icazet Belgesini Aldı.

çarşamba ilçe müftülüğümüze bağlı kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 102 hafız icazet belgesini aldı.

26 Ekim 2023 - 19:05

Çarşamba Müftülüğümüz ev sahipliğinde Kapalı Spor Salonunda halkın geniş katılımıyla düzenlenen İcazet Merasimi ile 102 hafız belgesini aldı.Tüm dünyanın gözü önünde, hepimiz Müslüman kardeşlerimizin kadın, çoluk çocuk demeden katledildiğini izliyoruz. Hiçbir dünya gücü bu vahşete engel olmuyor. Müslümanlar olarak bizi birlik ruhu içinde ayağa kaldıracak olan tek çare ise Kur’an-ı Kerim’e sarılmaktır. Kur’an ile dirilmektir. Kur’an ile yeniden hayat bulmaktır. Kur’an’ın prensiplerine göre yaşamaktır.” şeklinde konuştu. Program hafızlar tarafından kısa surelerin okunması ve onlara belge ve ödüllerinin takdim edilmesi ile son buldu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin