Samsun’da Gazze Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor....

Samsun'da Gazze Için Hayır çarşılarımız Devam Ediyor. Beşincisi çarşamba' Da Açıldı.

gazze için hayır çarşılarımız devam ediyor. beşincisi çarşamba' da açıldı.

28 Kasım 2023 - 19:05

İl Müftülüğümüz ve Çarşamba İlçe Müftülüğümüz işbirliğinde Tdv Kadın ve Gençlik Kollarımızın da katkılarıyla gerçekleştirilen 'Hayır Çarşısı' nın açılışı İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, öncesinde Cami'de hanımlara yönelik olarak 'Filistin İçin El Ele' temasıyla dua programı gerçekleştirildi.Okunan Kur'an-ı Kerim, tesbihat, dualar ve ilahiler ile tamamlanan programda İl Müftü Yardımcımız Özlem Kalyoncu Şirin "Mescid-i Aksa ve Filistin" başlıklı konuşmada bulundu. Ardından katılımcılar Hayır Çarşısında yer alan standları gezerek Filistinli kardeşlerimiz için destek sundu. Hayır Çarşılarımızda halkımızın desteği ile elde edilen bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacaktır. Açılışının öncesinde Cami'de hanımlara yönelik olarak "Filistin İçin El Ele' temasıyla dua programı gerçekleştirildi. Okunan Kur'an-ı Kerim, tesbihat, dualar ve ilahiler ile tamamlanan programda İl Müftü Yardımcımız Özlem Kalyoncu Şirin "Mescid-i Aksa ve Filistin" başlıklı konuşmada bulundu. Ardından katılımcılar Hayır Çarşısında yer alan standları gezerek Filistinli kardeşlerimiz için destek sundu. Hayır Çarşılarımızda halkımızın desteği ile elde edilen bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile Filistinli kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.