Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır; 18 Mart şehitleri Anma...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır; 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Etkinlikleri Kapsamında Kıranköy Mezarlığı Ve Asri Mezarlıkta Düzenlenen Anma Töreni Katıldı.

il müftümüz seyfullah çakır; 18 mart şehitleri anma günü ve çanakkale zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kıranköy mezarlığı ve asri mezarlıkta düzenlenen anma töreni katıldı.

18 Mart 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır; Valimiz Sayın Orhan Tavlı, Garnizon Komutanı Sayın Gazi Tümgeneral Davut Ala, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Nihat Soğuk, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Kıranköy Mezarlığı ve Asri Mezarlıkta düzenlenen anma töreni ve çelenk sunumuna katılarak aziz şehitlerimizin ruhu için duada bulundu ve kabirlere karanfil bıraktı.

Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

#18MartÇanakkaleZaferi

#ÇanakkaleGeçilmez