Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Cami Hizmetlerinin...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, Cami Hizmetlerinin Etkin Hale Getirilmesi çalışmaları Kapsamında Bölge Müftülerinin Katılımıyla Kastamonu Il Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Istişare Toplantısına Katıldı .

il müftümüz seyfullah çakır, cami hizmetlerinin etkin hale getirilmesi çalışmaları kapsamında bölge müftülerinin katılımıyla kastamonu il müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına katıldı .

11 Ocak 2024 - 19:05

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Cami hizmetlerinin etkin hale getirilmesi çalışmaları kapsamında bölge müftülerinin katılımıyla Kastamonu İl Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına katıldı .

Toplantıda, geçmişte olduğu gibi bugün de camileri toplumun tüm kesimine hitap eden bir hizmet anlayışına kavuşturmak, din hizmetlerinde verimliliği, camiye ilgiyi, cemaate katılımı arttırmak amacıyla neler yapılabileceğine dair istişareler yapıldı.

Bölge il müftülerinin gündeme dair sunumlarıyla devam eden toplantı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a sunulmak üzere hazırlanan tekliflerle tamamlandı

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.