Samsun’da Il Müftümüz Seyfullah çakır, şehit Polis Memuru...

Samsun'da Il Müftümüz Seyfullah çakır, şehit Polis Memuru Orhan Mutlu' Nun Memleketi Vezirköprü Ilçesindeki Köprülü Mehmet Paşa Camii’nde Düzenlenen Cenaze Töreninde, şehidimizin Cenaze Namazını Kıldırarak Duada Bulundu.

il müftümüz seyfullah çakır, şehit polis memuru orhan mutlu' nun memleketi vezirköprü ilçesindeki köprülü mehmet paşa camii’nde düzenlenen cenaze töreninde, şehidimizin cenaze namazını kıldırarak duada bulundu.

06 Mart 2024 - 19:04

İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Şehit Polis Memuru Orhan Mutlu' nun memleketi Vezirköprü ilçesindeki Köprülü Mehmet Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde, şehidimizin cenaze namazını kıldırarak duada bulundu. Ardından cenaze, dualarla Karlık Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Şehidimizin cenazesine İçişleri Bakan Yardımcımız Sn. Münir Karaloğlu, Valimiz Sn. Orhan Tavlı, Amasya Valisi Sn. Yılmaz Doruk, Samsun Milletvekilleri Sn. Av. Ersan Aksu, Sn.Av. Orhan Kırcalı, Sn. Dr. Murat Çan, Sn. Erhan Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa Demir, Emniyet Genel Müdürü/Vali Sn. Erol Ayyıldız, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Sn. Dr. Ömer Urhal, Çarşamba Belediye Başkanı/Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Av. Halit Doğan, protokol üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun

#şehidimizvartürkiye

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri