Siirt Il Müftüsü Kapıcıoğlu Kurban Vekaletini Tdv’ye Verdi

Siirt Il Müftüsü Kapıcıoğlu Kurban Vekaletini Tdv’ye Verdi

siirt il müftüsü kapıcıoğlu kurban vekaletini tdv’ye verdi

14 Haziran 2022 - 19:10

Siirt İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi Başkanı Vehap Kapıcıoğlu, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2022 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu kurban vekaletini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) verdi.

TDV Siirt Şubesine ilk kurban vekaletini veren Müftü Kapıcıoğlu, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile yıllardan beri yurt içinde ve yurt dışında vekalet yoluyla kurban kesim kampanyası düzenleniyor. Bu yılda 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' sloganıyla vekalet yoluyla kurban kampanyası başlatıldı. Vakfımıza emanet edilen kurbanlar, İslami usullere uygun şekilde kesilerek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.” dedi.

Kapıcıoğlu’nun vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden TDV Siirt Şube Yöneticisi Ferhat Göztok teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...