Sinop’ta Gençlik Koordinatörlüğün Standına üniversiteli...

Sinop'ta Gençlik Koordinatörlüğün Standına üniversiteli Gençlerden Yoğun Ilgi

gençlik koordinatörlüğün standına üniversiteli gençlerden yoğun ilgi

25 Ekim 2022 - 00:05

Sinop İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonu ile Sinop Üniversitesi’nde "Diyanet Gençlik Tanıtım Standı" açıldı.

Sinop Üni,versitesi İlahiyat Fakültesinde açılan Diyanet Gençlik Tanıtım Standında, İl Müftülüğü Gençlik Kordinatörü ve İl Müftülüğü Vaizleri tarafından öğrencilere, İl Müftülüğü’nün gençlik hizmetleri tanıtıldı, broşür dağıtıldı ve gönüllü kaydı yapıldı.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Sinop Gençlik Kooordinatörü Fatih Ünlü "Sinop İl Müftülüğü olarak gençlere çok değer veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. İl Müftülüğümüzün gençlerle ilgili yapmış olduğu programları ve etkinlikleri Üniversite öğrencilerimizin de haberdar olmaları için Diyanet Gençlik Tanıtım Standı kurduk. Amacımız gençlerimize manevi yönden destek olmak. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Çok şükür öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu da bizleri memnun ediyor. İl Müftülüğü olarak gençlerimize faydalı olmak için programlarımız ve etkinliklerimiz çeşitlenerek devam edecek." dedi.

Standı ziyaret eden öğrenciler ise yapılan faaliyetler hakkında bilgi edindiklerini belirterek desteklerinden dolayı İl Müftülüğüne teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...