Sinop’ta Vali Vekili şahin “herkesin Bir Hikayesi Olmalı”...

Sinop'ta Vali Vekili şahin “herkesin Bir Hikayesi Olmalı” Dedi.

vali vekili şahin “herkesin bir hikayesi olmalı” dedi.

06 Temmuz 2021 - 00:05

Sinop İl Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen personel aylık mutad toplantısında Vali Vekili Abdullah Şahin Din Görevlileri ile bir araya geldi.

Sinop Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Din Görevlileri ile bir araya gelen Vali Vekili Abdullah Şahin çalıştığı yerlerdeki tecrübelerini paylaştıktan sonra sözlerine şöyle devam etti. “Herkesin bir hikayesi olmalı. Anlatacağı ve anlattığı zaman da insanların etkileneceği ve bu başarılı, faydalı olan güzel çalışmalardan kendilerine düşen hisseleri alıp, kendi hayatlarında tatbik etmek suretiyle farkındalık meydana getirmektir. Sizler çok önemli bir görevler  icra etmektesiniz. Toplumun her kesmine ulaşarak hayırlı ve güzel çalışmalar yaptığınızı müşahede ediyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı başta İl Müftümüze ve çalışma arkadaşları olan sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İl Müftüsü Düzgüney “ kıymetli vakitlerini ayırarak toplantımıza teşrif eden Sayın Valimize şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Gündeme dair konuların görüşülmesinde sonra toplantı sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret