Sivas’ta Gençler Sabah Namazında Buluştu

Sivas'ta Gençler Sabah Namazında Buluştu

gençler sabah namazında buluştu

25 Kasım 2023 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen sabah namazı buluşmalarında gençler Furkan Caminde bir araya geldi.

Gençlik Cami Buluşmaları'nda bu hafta gençler Merkez Furkan Cami'nde bir araya geldi.

Namaz öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda cemaate Kur’an ve sünnet bütünlüğünden bahseden İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya; “Peygamberimiz (s.a.s) hadis-i şerifte şöyle buyuruyor: ‘Size iki şey bırakıyorum. Onlara sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzu asla şaşırmazsınız: Bunlar, Allah’ın Kitabı ve Peygamberinin sünnetidir.’ Bu şerefli sözler, Son Peygamberin insanlığa vasiyeti, ümmetine emaneti, güvenli bir geleceğin teminatıdır. Onun sevgisiyle dolu hayatlarımıza rehberdir. Kur’an’ı-Kerim Yüce Rabbimiz tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed ( a.s.)’e gönderilen son ilahi kitaptır. Yüce kitabımızın muhatabı bütün insanlar olduğu gibi gayesi de insanlığın dünya ve ahiret mutluluğunu sağlamaktır. Bu gayeye ulaşabilmemiz için, Kur’an’ı okumamız, anlamamız emir ve yasaklarına uymamız gerekir.” dedi.

Program sonunda öğrencilere süt, meyve suyu ve poğaça ikramında bulunuldu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.