Sosyal Ve Kültürel Içerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Idris...

Sosyal Ve Kültürel Içerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Idris Yavuzyiğit, Eskişehir Osmangazi üniversitesi Diyanet Genç Ofisi’ni Ziyaret Etti

sosyal ve kültürel içerikli din hizmetleri daire başkanı idris yavuzyiğit, eskişehir osmangazi üniversitesi diyanet genç ofisi’ni ziyaret etti

20 Ekim 2023 - 13:20

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) yerleşkesinde bulunan Diyanet Genç Ofisi, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit ’in ziyaretine ev sahipliği yaptı.

 

Ziyarette, Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri de hazır bulundu.

 

Diyanet Genç Ofisi’nde görev yapan Manevi Danışmanlarla bir araya gelen Daire Başkanı Yavuzyiğit, onların çalışmaları hakkında bilgi aldı ve tecrübelerini paylaştı.

 

Yavuzyiğit, gençlerin manevi gelişimine katkı sağlayan Diyanet Genç Ofisi’nin önemli bir hizmet olduğunu belirterek, “Gençlerimiz, üniversite hayatında karşılaştıkları sorunlarla baş etmek için manevi destek ve rehberliğe ihtiyaç duyuyorlar. Diyanet Genç Ofisi, bu ihtiyacı karşılamak için kurulmuş bir mekan. Burada gençlerimiz, dinî konularda bilgi alabilir, sohbet edebilir, kitap okuyabilir, etkinliklere katılabilir ve kendilerini geliştirebilirler.” dedi.

 

Yavuzyiğit, ayrıca Diyanet Genç Ofisi’nde görev yapan Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlara teşekkür ederek, “Sizler, gençlerimizin yanında olan, onlara yol gösteren ve onları dinî konularda aydınlatan değerli arkadaşlarımızsınız. Allah sizlerden razı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri