Tdv Bursa şubesi şehrin Merkezi Noktalarında Kurban Bağış...

Tdv Bursa şubesi şehrin Merkezi Noktalarında Kurban Bağış Standı Kurdu

tdv bursa şubesi şehrin merkezi noktalarında kurban bağış standı kurdu

27 Haziran 2021 - 11:25

Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların bağışlarını kolaylıkla yapabilmeleri için Şehreküstü meydanı, Ulucami ve Orhan Cami bahçelerinde kurban bağış standı kurdu.

Kurban bağış standında hem bağış alan hem de vekalet yoluyla kurban çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren ekip çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Halkımız kurban bağışı konusunda vakfımıza önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir teveccüh göstererek bağışta bulunurken şehir merkezinin haricinde 17 ilçede de merkezi noktalara vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği bağış stantları kuruluyor.

Vatandaşlarımızın kolayca bağış yapabileceği ortamları hazırlayan Türkiye Diyanet Vakfı Bursa Şubesi vekaletle kurban bağışlarını toplamaya devam edecek.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı