Antalya’da Muratpaşa  ilçe Müftülüğünün Gençlik Bülteni...

Antalya'da Muratpaşa  ilçe Müftülüğünün Gençlik Bülteni “suffe” çıktı.

muratpaşa  ilçe müftülüğünün gençlik bülteni “suffe” çıktı.

27 Haziran 2021 - 09:25

Muratpaşa  İlçe Müftülüğünün Gençlik Bülteni “SUFFE” çıktı.

Muratpaşa İlçe Müftülüğü tarafından gençliğe yönelik olarak hazırlanan SUFFE dergisinin ilk sayısı çıktı.

Derginin editörü Mehmet Akif UÇAR, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette derginin grafik, tasarım ve hazırlanış aşamaları ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi veren UÇAR, bu aşamadaki tüm destek ve teşviklerinden dolayı İl Müftümüz YALÇINKAYA’ya teşekkür ederek, Suffe dergisinin ilk sayısını kendilerine takdim etti.

Müftü YALÇINKAYA ise gençlik adına yapılan bu üstün çaba ve emek nedeniyle son derece mutlu olduğunu ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu: "Gençliğe yapılan her yatırım, asla zayi olmayacak bir sermaye gibidir. Gençlik bizim öz sermayemiz ve onlar adına yapılan çalışmalar ise baş tacımızdır. İlk temâsı "okumak" olan bu dergi, vahyin ilk emrini konu edinmiş ve bu haliyle gençlere ilk seslenişini yapmıştır. Baştan sona ilmek ilmek dokunmuş ve pek çok emek sarfedilmiş olan bu dergiyi tüm gençlerimizin ilgiyle okumasını tavsiye eder, derginin hazırlanmasında emeği geçen başta Muratpaşa İlçe Müftümüz Kuddusi UYSAL olmak üzere tüm yayın kurulu arkadaşlarımızı tebrik ederim, dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı