Tdv Eskişehir şubesince Il Müftümüz Bekir Gerek Orta öğretim...

Tdv Eskişehir şubesince Il Müftümüz Bekir Gerek Orta öğretim öğrencileriyle Online Olarak Buluştu

tdv eskişehir şubesince il müftümüz bekir gerek orta öğretim öğrencileriyle online olarak buluştu

17 Şubat 2021 - 13:20

Covid-19 tedbirleri kapsamında Online olarak yapılan bu görüşmeye İl Müftüsü Bekir GEREK,İl Müftü Yardımcısı Ziya ALBAYRAK,İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ali KAYNAR,Din Hizmetleri Uzmanları ve Gençlik Koordinatörleri katıldı.

Yapılan görüşmede öğrencilere hitap eden İl Müftüsü Bekir GEREK ‘’Sizi önemsiyor,size değer  veriyoruz.Peygamber Efendimiz Çocukları ve gençleri çok severdi ,biz de sizleri seviyoruz.Peygamber Efendimiz eğitime çok önem verirdi, biz de önem veriyoruz’’ dedi. Geleceğimizi teminatı olan olan gençlerimize de söz verilen görüşmede, öğrenciler beklenti ve isteklerini dile getirdiler, verilen bursdan ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Toplantıların aralıklarla devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri