Termeli hafızlar belgelerini aldı

Termeli hafızlar belgelerini aldı

Samsun İli Terme İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

19 Ağustos 2022 - 17:16 - Güncelleme: 14 Eylül 2022 - 21:27

Samsun İli Terme İlçe Müftülüğü bünyesinde hafızlık eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan hafızlar için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL “Kur’an-ı Kerim’i hıfz etmek, onu öğrenmek, öğretmek, anlamak ve yaşamak, Kur’an’a karşı yapılabilecek en güzel vazifelerdendir. Hafız olmak kolay değil ama muhafaza etmek daha da zor. Hafızlığınızı unutmama adına bundan sonra Kur’an’a daha çok zaman ayırmanız ve Kur’an-ı daha çok okumanız gerekiyor." dedi.

Hafızların yetişmesinde  katkısı olan velilere teşekkür eden Müftü Ergül, "Kur’an kursu öğreticilerimize ve maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Diyanet İşleri Başkanlığımızca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarı sağlayarak belge almaya hak kazanan öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Program sonunda hafızlığını tamamlayan öğrencilere belge ve hediye takdim etti.

Kaynak: Terme İlçe Müftülüğü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri