Trabzon’a Muhteşem Cami

trabzon’a muhteşem cami

04 Haziran 2022 - 00:40

Trabzon’un Ortahisar ilçesine dağlı Beşirli Mahallesinde inşa edilen 1 Nolu Beşirli sahil camii 02.06.2022 Perşembe günü İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ nun katılımıyla ibadete açıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu 1 Nolu Beşirli Mahallesi Sahil Camii, Trabzonumuza ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun dedi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu caminin yapımına katkı sağlayanlara teşekkür ettiği programda İl Müftüsü Osman Aydın, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan camide aynı anda 900 kişinin ibadet edebileceğini belirtti. Ayrıca stada ve sosyal tesislere yakın olması hasebiyle büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Osman Aydın caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.