Trabzon’da Kur’an Kurslarında 2019-2020 Eğitim- öğretim...

Trabzon'da Kur’an Kurslarında 2019-2020 Eğitim- öğretim Dönemi Başladı

kur’an kurslarında 2019-2020 eğitim- öğretim dönemi başladı

23 Eylül 2019 - 15:13

Kur’an Kurslarımızda yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması münasebetiyle, Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Hacı Murat Tosun Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda açılış programı düzenlendi.

Aynı zamanda kursun açılışının da gerçekleştirildiği programa katılan İl Müftümüz Osman Aydın, Kur’an eğitiminin önemine değinerek başlayan eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını diledi. Kursun kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür eden İl Müftümüz, öğrencilere ve öğreticilere başarılar diledi ve ardından dua ile kursun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta Ortahisar İlçe Müftümüz Selami Bağcı, İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe, Cami Derneği yetkilileri, öğreticiler, öğrenciler ve çok sayıda veli de hazır bulundu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.