Tüip ısparta Ile Maneviyat Derslerimiz Devam Ediyor

tüip ısparta ile maneviyat derslerimiz devam ediyor

23 Ağustos 2021 - 14:55

İl Müftülüğü ve TÜİP “Türkiye İlahiyatlılar Platformu” Isparta şubesi işbirliğiyle "Maneviyat Atölyesi Eğitimleri" çerçevesinde üniversite öğrencilerine yönelik her Cuma saat 20.00’de çevrimiçi gerçekleştirilen programlarımız devam ediyor.

İl Müftü Yardımcısı Enise Erkoç'un sunumuyla bu hafta "Tefekkür ve Şükretmenin Karakter Eğitimine Katkıları" konusu işlendi. Tefekkür, tedebbür, taakkûl gibi düşünsel süreç ve becerilerin detayları üzerinde örneklerle duruldu. Önceki haftalarda da, İnsan Karakterine Etki Eden Etmenler, Terbiye ve Ahlâk İlişkisi, Teslimiyet Kavramı gibi konulara yer verilmişti.

İnteraktif işlenen programımıza her hafta ilgi gösteren ve zaman ayıran tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...