Umrecilerimiz Sinop’ Döndü

Umrecilerimiz Sinop’ Döndü

umrecilerimiz sinop’ döndü

19 Kasım 2022 - 00:05

01 Kasım 2022 Pazartesi günü, Diyanet İşleri Başkanlığı Sinop İl Müftülüğü  organizasyonu ile kutsal beldelere umre ziyareti için giden umrecilerimiz, ibadetlerini tamamlayarak Sinop'a döndü.

Sinop'tan 01 Kasım 2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Sinop İl Müftülüğü  organizasyonu ile kutsal beldelere umre ziyareti için giden 38 kişilik Sinop grubu , ibadetlerini tamamlayarak 17.11.2022 günü Sinop'a döndü.

Sinop Havalimanı'nda yapılan karşılama sırasında oldukça duygusal anlar yaşandı.  Kafile Başkanı olarak görev yapan Sinop il Müftülüğü Vaizi Fatih Ünlü “Kutsal beldelere umre ziyareti için Diyanet İşleri Başkanlığı Sinop İl Müftülüğü  organizesinde Sinop genelinden 38 kişi buradan dualarla uğurlanmıştık. İlk olarak Mekke-i Mükerreme’ye , ardından da Medine-i Münevvere’ye geçtik.Buralarda yapmamız gereken ibadetleri umrecilerimizle birlikte hakkıyla yerine getirmeye gayret ettik.16 kasım günü akşamı Medine-i Münevve’den İstanbul’a 17 kasımda da Sinop’a geldik. Bizler biliyoruz ki umrecilerimizin her ne kadar kendileri burada olsalar da gönülleri Beytullah’da kaldı. İbadetlerini vazifelerini tamamlayan umrecilerimiz Elhamdülillah salimen geri döndük. Cenab-ı Hak Umrecilerimizin umrelerini mebrur eylesin. Gidemeyenlere de en yakın zamanda gitmeyi nasip eylesin”dedi.

Umreciler ise D.İ.Başkanlığının organizasyonunun gayet iyi olduğunu belirterek otellerimizin Beytullah’a yakınlığı bizim için çok iyi oldu. Konaklama yerlerimiz ve nakillerimizde kullanılan araçlar kaliteli hizmetin birer parçasıdır. Bu güzel ve kaliteli hizmeti bizlere sunan başta Diyanet İşleri Başkanlığımı başta olmak üzere Sinop İl Müftülüğümüze, Kafile Başkanımız Fatih ünlü hocamıza, başımızda görevli Kefevi Camii İmam Hatibi Ekrem Ünal’a   fedakarane bir şekilde görevlerini yerine getirdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. dediler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı