Yalova’da “sağlıklı Birey,mutlu Aile,huzurlu Toplum...

Yalova'da “sağlıklı Birey,mutlu Aile,huzurlu Toplum Projesi”kapsamında “aile Okulu”dersleri Gerçekleştirildi.

“sağlıklı birey,mutlu aile,huzurlu toplum projesi”kapsamında “aile okulu”dersleri gerçekleştirildi.

27 Aralık 2018 - 01:11

R.D.K.M Konferans Salonunda Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan   Seminerde Yalova İl Müftüsü Turgut Açari,Yalova İslami İlimler Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr.Behlül Düzenli ve Doç.Dr. Muharrem Önder,Çınarcık Müftüsü İdris Yavuzyiğit ve Yazar, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dursun Ali Taşçı ders verdiler.  Seminerin sabahki oturumunda Turgut Açari “Kur’an ve sünnet perspektifinda aile olmak ve aile kalmak”,Doç.Dr. Behlül Düzenli  “Aile içi iletişim”,ve Doç.Dr. Muharrem Önder ise “Ailede Fıkhi Meseleler” konularında ders verdiler.Öğleden sonraki oturumda ise İdris Yavuzyiğit “Ergenlik Döneminde Gençlerle İletişim” ,Dursun Ali Taşçı ise “Aile ve Medya Okur Yazarlığı”konularında ders verdiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri