Yeni Kayseri Orman Bölge Müdürü Isa çapkın’dan Il...

Yeni Kayseri Orman Bölge Müdürü Isa çapkın’dan Il Müftülüğümüze Iade-i Ziyaret

yeni kayseri orman bölge müdürü isa çapkın’dan il müftülüğümüze iade-i ziyaret

24 Ekim 2019 - 17:12

12.09.2019 tarihi itibari ile Kayseri Orman Bölge Müdürü olarak göreve başlayan İsa Çapkın, daha önce kendilerini makamlarında ziyaret eden İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven’e iade-i ziyarette bulundu.

Kayseri Orman Bölge Müdürü Sayın Çapkın, İl Müftüsü Sayın Güven’e sağlık-sıhhat dileklerinde bulunduktan sonra Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Sayın Güven, Kayseri Orman Bölge Müdürü Sayın Çapkın’a, İl Müftülüğü olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ve projelere dair genel bilgilendirmelerde bulundu.

Kayseri Orman Bölge Müdürü Sayın Çapkın’ın bu nezaket ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Sayın Güven, kendilerine teşekkür etti ve önceki ziyaretlerinde de ifade ettiği gibi yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve görevlerinde başarılar diledi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri