Yozgat’de çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum...

Yozgat'de çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum (çedes) Projesi Devam Ediyor

çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum (çedes) projesi devam ediyor

13 Ekim 2023 - 02:10

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen, İlimizde daha önce iki yıldır uygulanan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (çedes) projesi 2023-2024 eğitim öğretim yılında da devam edecek. Milli, ahlaki, insani ve manevi değerlere sahip, çağın ve geleceğin değerleriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, duyarlı gençler yetiştirmek amacıyla uygulanan projede görev alan Din görevlilerini bilgilendirmek amacıyla İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. İl Müftülüğü Bilal Şahin Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü çedes projesi sorumlu öğretmeni sayın Ömer Yağmur, İl Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü sayın İbrahim Çınar, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü sayın Engin Nazlıoğlu ve projede görev alan Din görevlileri katıldı.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı