Yozgat’de şehitlerimize Seher Duası

Yozgat'de şehitlerimize Seher Duası

şehitlerimize seher duası

16 Ocak 2024 - 02:10

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ülkemiz genelinde, şehitlerimize için sabah namazı buluşmaları ve dua programları gerçekleştirildi.

Program, İlimiz geneli tüm camilerinde de sabah namazı buluşması ve dualarla icra edildi. Çapanoğlu Büyük Camii'nde düzenlenen programda Cami görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Namazın akabinde İl Müftü Yardımcısı sayın Mustafa Balcıoğlu tarafından Pençe - Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere tüm şüheda için dua edilip "Amin" denildi. Buluşmalara her zaman olduğu gibi bu sabahta Yozgat halkı büyük teveccüh gösterip katılım sağladı.

Allah Tealadan şehadet şerbeti içen tüm Kahraman Askerlerimize Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, kederli ailelerine bol sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.