Muş’ta şube Müdürü Hamdi Yıldız’a Veda Programı.

Muş'ta şube Müdürü Hamdi Yıldız'a Veda Programı.

şube müdürü hamdi yıldız'a veda programı.

15 Ocak 2024 - 18:30

Şube Müdürü Hamdi Yıldız'a veda programı

Muş İl Müftülüğü Şube Müdürü Hamdi Yıldız'ın tayini çıkması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Muş İl Müftülüğünde 2020 yılından itibaren Personel, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapan Hamdı Yıldız İzmir İl Müftülüğüne atanması münasebetiyle İl Müftülüğü  personeli tarafından veda programı tertip edildi.

Muş İl Müftülüğü Toplantı Salonunda yapılan veda programına İl Müftümüz İbrahim Halil Demir, Müftü Yardımcıları ve Daire Personeli katıldı.

Veda programında Şube Müdürü Hamdi Yıldız’a  teşekkür eden İl Müftümüz İbrahim Halil Demir, “Müftülüğümüzde Şube Müdürlüğü görevi süresi içerisinde göstermiş olduğu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dileyip  plaket hediye etti.

Veda programı, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi