Müftü Yığman Inşasına Başlanan Yatılı Kız Kur’an Kursu Ve...

Müftü Yığman Inşasına Başlanan Yatılı Kız Kur’an Kursu Ve Mersin Il Müftülüğü Yerleşkesi Inşaat Alanında Incelemelerde Bulundu

müftü yığman inşasına başlanan yatılı kız kur’an kursu ve mersin il müftülüğü yerleşkesi inşaat alanında incelemelerde bulundu

15 Ocak 2024 - 18:20

İl Müftüsü Aydın Yığman Hira Atık Yönetimi Geri Dön. Nak. San. Tic. LTd. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Hira ile birlikte yapım çalışmaları devam etmekte olan Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi inşaat alanında incelemeler yaptı.

İlk olarak Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaat alanında iş insanı Hira ile birlikte incelemelerde bulunan Müftü Yığman, burada mühendislerle istişarelerde bulundu.

Yığman kurs inşaatının ardından iş insanı Ömer Faruk Hira ve beraberindekilerle Mersin İl Müftülüğü Yerleşkesi inşaat alanında yapılmakta olan çalışmaları gözlemleyerek, inşaat alanındaki son durum hakkında çalışanlardan bilgi aldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri