Zonguldak’ta Il Gençlik Koordinatörleri Semineri On-line Olarak...

Zonguldak'ta Il Gençlik Koordinatörleri Semineri On-line Olarak Yapıldı

11 Aralık 2020 - 03:00

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal ve Kültürel Din Hizmetleri Daire Başkanlığı organizasyonuyla 81 il müftülüğünde görev yapan İl Gençlik Koordinatörlerine yönelik video konferans yöntemiyle Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi. 7 Aralık 2020 Pazartesi günü başlayan seminer 4 gün sürdü. 

Covid-19 salgını nedeniyle video konferans sistemi ile gerçekleştirilen programda ülke genelindeki Gençlik Koordinatörleri’ne seslenen Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Gençlik bir milletin geleceğidir. Bizim ülke olarak en büyük zenginliğimiz ve imkanımız da gençlerimizdir” dedi.

Başkan Erbaş, Başkanlık olarak gençlik çalışmalarına özel bir önem verdiklerini ifade ederek, “Sizler de bu önemli hizmet için seçilmiş hocalarımızsınız. Gençlerimize, çocuklarımıza ne kadar iyi rehberlik yapabilirsek onların hayatı da millet olarak geleceğimiz de o kadar güzel olacaktır.” diye konuştu.

Başkan Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak temel amaçlarının, gençlerin inanç ve medeniyet değerleriyle buluşmalarını, kendisine, ülkesine ve insanlığa faydalı olmalarını sağlamak olduğunu kaydetti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...