Antalya’da Il Müftümüz, Demre Ilçe Müftülüğü Tarafından...

Antalya'da Il Müftümüz, Demre Ilçe Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Personel Toplantısına Katıldı

il müftümüz, demre ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen personel toplantısına katıldı

11 Aralık 2020 - 09:25

İl Müftümüz, Demre İlçe Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Personel Toplantısına Katıldı.

Demre ilçe Müftülüğü tarafından Koronavirüs tedbirleri eşliğinde aylık mutad toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, İlçe Müftüsü Kemal Akpınar ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan personel toplantısının açılış konuşması İlçe Müftüsü Kemal Karapınar tarafından yapıldı.

İl Müftümüz Osman Artan’nın tecrübe paylaşımında bulunduğu toplantıda pandemi döneminde Din Hizmetleri bağlamında gerçekleştirilen faaliyetlerin istişaresi yapılarak, pandemi önlemleri konuşuldu.

Toplantı din görevlilerinin dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.