“2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları”...

“2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” Hatay Il Finali

“2021 yılı camiler ve din görevlileri haftası yarışmaları” hatay il finali

29 Mayıs 2021 - 14:35

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla, 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle erkek din görevlileri arasında "XVII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile bayan din görevlileri arasında "XII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmaları çerçevesinde 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Müftülüğümüz Toplantı salonunda gerçekleşen İl Finalinde İlçe birincileri yarıştı.

İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ’nin başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Murat AKÇAY ile Nazife SAĞLAMOĞLU, Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza KÖSE, MKÜ Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Oghız Najmaldeen SULIMAN, Habib-i Neccar Kız İmam-Hatip Orta Okulu Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet ÇELİK,  İl Vaizi Mustafa DOĞAN ve Antakya İlçe Vaizi Emine TEMİZKAN'ın üyeliğinde teşekkül eden komisyon tarafından dereceye giren yarışmacılar açıklandı.

Yarışmalar sonunda;

HAFIZLIK YARIŞMASI (ERKEK) Birinci Abdülhamit GÖKÇEN (Antakya), ikinci Yusuf Bayır (Yayladağı) ve üçüncü Abit TURANBAKİ (Kırıkhan)

HAFIZLIK YARIŞMASI (KADIN) Birinci Ayşenur EKSİK (Dörtyol) ve ikinci Zehra MUSTAFAOĞLU (İskenderun) 

KUR'AN-I KERİMİ  GÜZEL OKUMA YARIŞMASI (ERKEK) Birinci Fatih Bilir (Belen), ikinci Ahmet KIZU (Antakya) ve üçüncü Cemil BAYRAK (Altınözü)

KUR'AN-I KERİMİ  GÜZEL OKUMA YARIŞMASI (KADIN) Birinci, Zeynep ÇAKIR (İskenderun), ikinci Saliha TUNCA (Antakya) ve üçüncü Meryem ÖZDEMİR (Altınözü)

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili ve Yarışma Komisyonu tarafından dereceye giren görevlilerimize hediyeleri takdim etti. İl Müftümüz Bilgili, yarışmaya katılan görevlilerimizi tebrik ederek yarışmaya katılan görevlilerimizin İlçelerinde birinci olduklarını ve gönlümüzde hepsinin birinci olduğunu ifade ederek bölge finalinde Hatay’ı temsil edecek olan yarışmacılarımıza başarılar diledi.

 

Haber27.5.2021


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu Gerçekleştirildi.
Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu...
Erzincan'a Diyanet Akademi (dini Ihtisas Merkezi) Açılıyor
Erzincan'a Diyanet Akademi (dini Ihtisas Merkezi) Açılıyor