Çanakkale’de 15 Temmuz Ve Din Istismarı Konferansı Yapıldı

Çanakkale'de 15 Temmuz Ve Din Istismarı Konferansı Yapıldı

15 temmuz ve din istismarı konferansı yapıldı

17 Temmuz 2019 - 11:36

17/07/2019 Salı günü İÇDAŞ Kongre Merkezin de saat 16.00´ da, “15 Temmuz ve Din İstismarı” konulu konferans yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Osman Aydın´ın verdiği konferansa; ÇOMÜ İlahiyat Dekanı Prof. Dr. Şevket YAVUZ, ilçe müftüleri ve Çanakkale il genelinde görev yapan 1000´i aşkın Din Görevlisi/Kur´an Kursu Öğreticisi personel katıldı.

Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından, Biga Ağaköy Cami İmam Hatibi Mahfuz Baka Kur´an-ı Kerim tilaveti yaptı. Konferans, Diyanet İşleri Başkanlığı Sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Konferans; Sayın Aydın´ın 15 Temmuz ve Din İstismarı konulu konferansını vermesinin ardından verilen hediye takdimi ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...