Çanakkale’de Fidan Dikim Etkinliği Ve Kan Bağış Kampanyası...

Çanakkale'de Fidan Dikim Etkinliği Ve Kan Bağış Kampanyası Yapıldı

fidan dikim etkinliği ve kan bağış kampanyası yapıldı

02 Kasım 2020 - 11:35

İl Müftülüğümüz tarafından 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla 31 Ekim 2020 Cumartesi günü Fidan Dikim Etkinliği ve Kan Bağış Kampanyası yapıldı.

Çanakkale Merkez Kemel Köyünde Orman Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, İl Müftü Yardımcımız Mehmet Ali BAL, din görevlileri ve aileleri katıldı. Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak amacıyla 50 adet fidan toprakla buluşturulduktan sonra programa kahvaltı ile devam edildi. Etkinlik İl Müftümüz Şükrü Kabukçu´ nun teşekkür konuşması ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali BAL'ın duasıyla sona erdi.

Ayrıca aynı gün Çanakkale Kızılay Şubesinin Cumhuriyet Meydanında devam eden kan bağışı kampanyasına İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU ve din görevlilerimiz kan bağışında bulunarak destek verdiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri