Çanakkale’de Vekaletle Kurban Tanıtım Standı

Çanakkale'de Vekaletle Kurban Tanıtım Standı

vekaletle kurban tanıtım standı

03 Ağustos 2019 - 11:36

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen “Türkiye Diyanet Vakfı 2019 Yılı Vekâleten Kurban Kesim Organizasyonu” kapsamında vatandaşları bilgilendirmek ve vatandaşların vekâlet yoluyla kurban bağışını rahatça yapabilmeleri sağlamak amacıyla, Çanakkale Müftülüğünce “Vekâleten Kurban Tanıtım ve Bağış Kabul Standı” kuruldu. Stant açılışına İl Müftüsü Vekili Mehmet Ali BAL, Türkiye Diyanet Vakfı Çanakkale Şubesi Üyesi Ali Rıza ÖZDEN ve din görevlileri katıldı. İl Müftüsü Vekili Mehmet Ali BAL “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganı ile bu yıl ki kurban bağış standının açılışını yaparak vatandaşlarımızdan vekaletle kurban bağışlarını kabul ettiklerini dile getirdi. Vekâlet yoluyla kurban bağış standı 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 24.00’a kadar açık kalacaktır. Kurban bedeli yurt içi 890 TL, yurt dışı ise 725 TL’dir.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...