Şanlıurfa’da 2020 Yılının Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Şanlıurfa'da 2020 Yılının Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı Harran Ilçesinde Gerçekleştirildi

2020 yılının ilk ilçe müftüleri toplantısı harran ilçesinde gerçekleştirildi

11 Ocak 2020 - 00:21

Ocak ayı ilçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’ ın başkanlığında Harran İlçesinde yapıldı.

İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Müftüler toplantısı İlçe Müftülüğünde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü TAŞTAN’ ın başkanlığında yapılan toplantıya on üç İlçe Müftüsü iştirak etti.

İl genelinde yürütülen din hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda değinilen konular; Diyanet TV programlarının tanıtılması, İl ve İlçe Müftülüklerinin Aile Okulu Projesi, 4-6 Yaş Kur’an Kursları açılması ve yapılan çalışmalar, 37. İl Müftüleri istişare Toplantı sonrası değerlendirmeler, bölgemizde gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtında Müftülüklerimizce sorumluluk ve görevlerimiz v.b. konular İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN başkanlığında on üç İlçe Müftülerimiz ile değerlendirildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret