Şanlıurfa’da Barış Pınarı HarekÂt Bölgesine Un Yardımı...

Şanlıurfa'da Barış Pınarı HarekÂt Bölgesine Un Yardımı Kampanyası

barış pınarı harekÂt bölgesine un yardımı kampanyası

20 Kasım 2020 - 00:20

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi tarafından "Barış Pınarı Hareket Bölgesine Un Kampanyası" başlatıldı.

Şanlıurfa İl Müftüsü aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Taştan Siverek ilçesinde kasım ayı ilçe müftüleri aylık toplantısında "Barış Pınarı Hareket Bölgesine Un Kampanyası" başlattığını duyurdu.

Bu kampanya vesilesiyle özellikle Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve son olarak Barış Pınarı Harekâtı ile terörden temizlediği bölgelere yerleşmeye devam eden ve aynı zamanda evi olmayan birçok Suriyeli kardeşimizin un ihtiyacını karşılamayı hedeflediğini, bu kampanyaya İl Müftülüğü olarak her bir din görevlisinin en az bir çuval un bağışında bulunarak kampanyaya destek vereceklerini, hayırsever ve misafirperver olan Şanlıurfa halkının bu kampanyaya gönülden destek vereceklerine inandığını ifade ederek halkımızdan bu kampanyaya destek vermelerini beklediğini, bu kampanya ile hayra vesile olan herkesin inşallah aynı sevaba ortak olacağını ifade etti.

Bir çuval un bedeli 70 tl

Kampanya Son günü 30 kasım 2020