Şırnak’de "gençliğe Değer Projesi" Kapsamında...

Şırnak'de "gençliğe Değer Projesi" Kapsamında Personel Eğitim Semineri Düzenlendi

"gençliğe değer projesi" kapsamında personel eğitim semineri düzenlendi

24 Ocak 2019 - 00:26

Müftülüğümüzce "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Personele yönelik eğitim semineri düzenlendi. Seminere Müftülüğümüze bağlı tüm personeller katıldı. Seminer İl Müftümüz Ramazan Tolan, İl Müftü Yarrdımcımız Selahattin Özçelik, Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Ü. İbrahim Baz, Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörü Guhdar Zeyrek ve Psikolog Fırat Bavli tarafından verildi.

Personele yönelik verilen ve üç gün süren seminerde Başkanlığımızın Gençlik Çalışmaları, Ergenlik Psikolojisi ve Yaklaşımlar, Gençlerle etkili iletişim, Gençlik dönemi dini krizler ve din eğitimi ile liderlik ve takım çalışması konuları üzerinde duruldu.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu