"şehitler Diyarı Osmaniye" Yine Ihtiyaç Sahibi...

"şehitler Diyarı Osmaniye" Yine Ihtiyaç Sahibi öğrencileri Yalnız Bırakmadı

"şehitler diyarı osmaniye" yine ihtiyaç sahibi öğrencileri yalnız bırakmadı

24 Şubat 2022 - 18:50

Osmaniye il Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye şubemiz tarafından; maddi imkanları yeterli olmayan öğrencilerin yalnız olmadıkları hissettirmek, onlara her daim kol kanat gerecek birilerinin olduğunu göstererek onları yalnız bırakmadı.

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubemiz; vasıtasıyla ilimizdeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Orta Okulu ve Remzi Özer Yatılı Bölge Orta Okulunda öğrenim gören  40 ihtiyaç sahibi öğrencimize 300 ₺  hediye çeki ve genel toplamda 24 bin ₺’sı tutarında yardım yapıldı.

Konu hakkında konuşan İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Osmaniye Şubesi Başkanı Ali Çakmak, “İlimizdeki hayırseverlerin destekleriyle yardımlarımıza devam ediyoruz ve Allah’ın izniyle de devam edeceğiz" dedi.

Yardımı dağıtımına İl Müftü Yardımcısı Alaaddin Hançer, TDV Şube Görevlisi  Mehmet Uyduran, Remzi Özer Okul Müdürü, Abdullah Erdem ve Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Seydi Göçer katıldılar.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.