Adana’da Miraç Gecesi Eller Semâya Depremzedeler Için Açıldı

Adana'da Miraç Gecesi Eller Semâya Depremzedeler Için Açıldı

adana'da miraç gecesi eller semâya depremzedeler için açıldı

19 Şubat 2023 - 10:10

Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Miraç Kandili programı Sabancı Merkez Camii'nde gerçekleşti. Adana halkının yoğun ilgi gösterdiği program 17.02.2023 cuma günü akşam namazına müteakip yapıldı. Programa Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Seçkin hafızlardan Kur'an-ı Kerim tilavetleri, mevlîd-i şerif, ilâhiler, salavatlar ve zikirler ile Miraç gecesi ihyâ edildi. Programda konuşan İl Müftüsü Mehmet Taşcı; "Zor günlerden geçiyoruz. 6 Şubat 2023 tarihinde ülke olarak asrın felaketini yaşadık. Cenâb-ı Allah yıkılan şehirlerimizi yeniden inşa ve ihya etmeyi devletimize ve milletimize nasip eylesin. Adana İl Müftülüğü olarak depremde yaralanan kardeşlerimizin gece gündüz demeden yanlarında olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağız. Bu vesileyle Miraç gecesinin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığı her türlü afet ve belalardan uzak kılması, bu mübarek gecenin müslümanların birlik ve beraberliğinin pekişmesine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını âlemlerin rabbi olan Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. Program il müftümüz Mehmet Taşcı'nın yapmış olduğu dua ile son buldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret