Adana’ya özel 14 Günlük Ve 22 Günlük Umre Turlarına Davet

Adana'ya özel 14 Günlük Ve 22 Günlük Umre Turlarına Davet

adana'ya özel 14 günlük ve 22 günlük umre turlarına davet

11 Kasım 2022 - 10:10

Adanalı hemşehrilerimize 14 günlük ve 22 günlük olmak üzere iki özel umre turu hazırlandı. Bu umre turlarını halkımıza daha iyi anlatabilmek, tanıtabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için her hafta bir camiimizde Adana İl Müftülüğü Hac Ve Umre Şube Müdürlüğümüz tarafından umre tanıtım standı açıldı. Stantta umre hakkında bilgi veren Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Hançer şunları ifade etti: "Umre turlarımız iki tur olarak düzenlendi. Birincisi 14 - 28 Ocak tarihleri arası (14 günlük). Diğeri ise 16 Ocak - 7 Şubat tarihleri arası (22 günlük) olarak planlanmaktadır. Umre turlarımızın en önemli özelliği; Adanalı hemşehrilerimizi Adana Havalimanı'ndan direkt uçuşla kutsal topraklara uğurlayacak ve dönüşlerinde de burada karşılayacak olmamızdır. Diğer bir husus ise mübarek üç ayları kutsal topraklarda karşılayıp, Regaip Kandili'ni orada birlikte idrak edeceğiz. Tüm gayretimiz; Diyanet İşleri Başkanlığımız güvencesi altında Adana'da görev yapan başarılı ve liyâkatli görevlilerimiz rehberliğinde, usûl ve âdâbına uygun bir umre yaptırabilmektir" dedi. Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Hançer, vatandaşlarımızı bu umre turlarına il ve ilçe müftülüklerimiz ve din görevlilerimiz aracılığıyla kayıt yaptırmaya davet etti. Ayrıca Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı hocamıza bu umre turları için din görevlileri ve vaizlerle ayrı ayrı gerçekleştirdiği umre bilgilendirme toplantıları ve verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti. Vatandaşlarımızın umre stantlarına ilgisinin yoğun olduğu gözlerden kaçmadı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret