Adana Il Müftülüğünden "dost Eder Insanı Mabudu Hakka,...

Adana Il Müftülüğünden "dost Eder Insanı Mabudu Hakka, Ezberle Kur'an-ı Gönlünde Sakla" Sloganıyla, "hafızlar Buluşması"

adana il müftülüğünden "dost eder insanı mabudu hakka, ezberle kur'an-ı gönlünde sakla" sloganıyla, "hafızlar buluşması"

27 Ekim 2022 - 10:10

Adana İl Müftülüğü ve Evrensel Hafızlar Derneği tarafından, Adana'nın merkez ilçeleri olan Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam'da bulunan Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursları'nda eğitim öğretime devam eden öğrenci ve öğreticiler davet edilerek "HAFIZLAR BULUŞMASI" gerçekleştirildi. Program, Yüreğir Müftülüğü'ne bağlı Fet Ahmet Gülşen Camii'nde 24.10.2022'de saat 15:00'da başladı. Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, gençlik liderleri ve sosyal çalışmacılar katıldı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı yapılan programda, hafızlık yapan kız öğrencilere hitaben konuşmasında; "Peygamber Efendimiz veda hutbesinde, size iki emanet bırakıyorum. Onlara sımsıkı sarıldığınız müddetçe yolunuzu asla şaşırmazsınız. Bunlardan ilki Allah’ın Kitabı Kur’an, ikincisi ise benim sünnetimdir.’ diyerek Kur’an-ı Kerim’i bizlere emanet etti. Böylesine önemli bir emanete emek verdiğiniz için sizleri, anne babalarınızı ve hocalarınızı tebrik ediyorum" dedi. Müftü Taşcı, programda emeği geçen ev sahibi Fet Ahmet Gülşen Camii İmam Hatibi Tarık Karadağ'a, yemek organizasyonunda desteğini esirgemeyen Seyhan Müftülüğü Kuba Camii İmam Hatibi ve Evrensel Hafızlar Derneği Adana Şubesi Teşkilat Başkanı Emrullah Sarman'a, Adana Gençlik Merkezi ekibine teşekkür etti. Program, Tarık Karadağ ve ilahi ekibinin sunumları, sema gösterisi ve yapılan kebab ikramı ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret