Adiyaman’da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda Dereceye Giren...

Adiyaman'da Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda Dereceye Giren öğrencilere ödülleri Verildi

mevlid-i nebi bilgi yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

11 Ağustos 2021 - 09:00

2021 yılı Mevlid-i Nebi etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler Adıyaman İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

2021 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik bilgi Yarışması’na katılarak dereceye giren erkek ve kız öğrencilere İl müftülüğü diyanet gençlik merkezinde düzenlenen bir programla ödülleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığının organizesiyle üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi Haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve Başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla ülke genelinde “Mevlid-i Nebi Bilgi Yarışması” düzenlenmişti. Bu kapsamda yarışmada dereceye giren öğrencilere sıralamalarına göre ödülleri verildi.

Adıyaman'da dereceye giren öğrencilerin ödüllerini takdim ederek başarılarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Mehmet Taşcı, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak şöyle konuştu; “Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan peygamber efendimizi gençliğe tanıtarak veya hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir dedi.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı ve din görevlileri ile dereceye giren öğrenciler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi. 
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri...