Adiyaman’da "değerlerime Sahip çıkıyorum, çevreme...

Adiyaman'da "değerlerime Sahip çıkıyorum, çevreme Duyarlıyım" Iftar Buluşması

"değerlerime sahip çıkıyorum, çevreme duyarlıyım" iftar buluşması

30 Nisan 2022 - 09:00

Adıyaman il Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde "Değerlerime Sahip Çıkıyorum, Çevreme Duyarlıyım" projesi kapsaminda 300 gencimizle iftar programı yapıldı.

Program sonrası Cemaatle Teravih namazı kılınmasının ardından Müftülük din görevlilerimizin Kur’an-ı kerim tilaveti ve Grup Ravza’nın ilahi ve ezgilerinin eşliğinde devam edildi.

Programa İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, GAMER il Müdürü Enver Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Karahanlı, Veysel Karani Yurt Müdürü Hüseyin Sonkaya,il Müftü Yardımcısı Mehmet Salih Eren, Bartın Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Murat Mirzaoğlu,Araştırmacı-Yazar Zeki Mirzaoğlu, Şube Müdürleri, Din Görevlileri ve gençlerimiz katıldı.

Müftü Taşcı, Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Gençlik Koordinatörü Abuzer Kırmızı, Manevi Danışmanlar Osman Dolma, Remzi Akkuş, Mehmet Bozkurt, İlyas Bakır ve Gül Hicran Kılıç, Şükran Akkuş, Halide Kalkan, Ayşegül Çetin ve TDV Gönüllü gençlerine teşekkür etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı