Bilecik’de Engelliler Müftülük Iftarında Buluştu

Bilecik'de Engelliler Müftülük Iftarında Buluştu

engelliler müftülük iftarında buluştu

30 Nisan 2022 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü tarafından engelli vatandaşlara iftar programı düzenlendi. Bilecik Müftülüğü ve TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen iftar programına engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı

Program Yediler Camii İmam Hatibi İsa Atay’ın Kur’an – Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açılışında konuşan İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu İftar programına katılan engellilere ve ailelerine teşekkür ederek  “Diyanet İşleri  Başkanlığımızın topluma manevi destek ve rehberlik etme bağlamında devam eden çalışmaların önemli bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Engelliler toplumun aynasıdır. Engelli kardeşlerimizi sadece belirli haftalarda değil her zaman hatırlamamız gerekir. Bizler Bilecik Müftülüğü olarak engelli koordinatörlerimizle bu tür faaliyetler yaparak engellilerimizi aşabileceğimize inanıyoruz. Engelsiz yarınlarda buluşmak dileğiyle hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı "Bugün bizim özel bir günümüz. Bu iftar soframıza engelli kardeşlerimizin engel tanımayan tavırlarıyla davetimize icabet etmiş olmaları bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Sizler milletimiz ve ümmetimiz için değerlisiniz. " dedi.

Programda Kur’an- Kerim okumaya geçen engellilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Program sonunda TDV Bilecik Şubesi Kadın Kolları tarafından katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı Ramazan tema kitapları olarak hazırlanan “ Ramazan ve Doğruluk, Ayetlerde Doğruluk ve Hadiselerde Doğruluk” adlı eserler hediye edildi.

Programa İl Müftü Yardımcıları Aysel Hacıömeroğlu ve Sabri Bağcı, Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği (Bieyder) Başkanı Aslıhan Ulu Volkan, TDV Bilecik Şubesi Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya, Engelli Koordinatörleri Asiye Karagöz ve Isa Atay ve Kadın ve Gençlik Kolları Gönüllüleri katıldı


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri Ve Dernek Başkanları Ile Bir Araya Geldi.
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri...