Adiyaman’da Selzedelere Ulaştırılmak Için Yardım Tır’ları...

Adiyaman'da Selzedelere Ulaştırılmak Için Yardım Tır'ları Yola çıktı

selzedelere ulaştırılmak için yardım tır'ları yola çıktı

21 Ağustos 2021 - 09:00

Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaca yönelik gıda,  temizlik ve sağlık ürünlerinden oluşan 5 TIR dolusu yaşam malzemesi Adıyaman’dan yola çıktı.

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinin ardından yaraların sarılması için ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Sel felaketinin ardından harekete geçen Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediye Başkanlığı, Adıyaman’daki Sivil Toplum Kuruluşları ile sanayici ve işadamları, sel felaketinin derinden etkilediği Kastamonu’ya içerisinde temel yaşam malzemeleri bulunan 5 TIR yardım malzemesi gönderdi.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın yaptığı duayla Adıyaman OSB Hizmet binası önünde Kastamonu’ya hareket etti.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor