Antalya’da Müftü Yalçınkaya, Aşure Etkinliğine Katıldı.

Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Aşure Etkinliğine Katıldı.

müftü yalçınkaya, aşure etkinliğine katıldı.

21 Ağustos 2021 - 09:25

Müftü YALÇINKAYA, Aşure etkinliğine katıldı.

Muharrem Ayı vesilesi ile bir esnafın sponsorluğunda afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile tüm Şehitlerimizin hayrına aşure dağıtıldı.

Müsellim camii bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Antalya Milletvekili Kemal_ÇELİK, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Muratpaşa İlçe Müftü Vekili Ahmet_YÖNDEM ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte duygularını ifade eden Müftü YALÇINKAYA, “Muharrem ayı, Müslümanların zihin ve gönül dünyasında derin hatıralar barındıran birçok önemli olaya sahne olmuştur. Muharrem ayının 10. Günü olan Aşûre günü, aynı zamanda İslam tarihinin en üzücü olaylarından biri olan Kerbelâ faciasının da vuku bulduğu tarihtir. Bu vesile ile tüm kardeşlerimizin Muharrem aylarını tebrik ediyor, böylesine mübarek bir ayda aşure dağıtımını organize edenlere ve destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin.”dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı