Adiyamanda müftü M. Ali Ötürkçü adıyaman’a veda etti

Adiyamanda müftü M. Ali Ötürkçü adıyaman'a veda etti

Adiyaman Müftülüğü müftü m. ali ötürkçü adıyaman'a veda etti

13 Mayıs 2018 - 14:01

Müftü M. Ali Ötürkçü Adıyaman'a Veda etti

13/05/2010 tarihinden bu yana Adıyaman İl Müftülüğü görevini sürdüren 28/03/2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Atama Kararnamesi ile, başka bir göreve atanmak üzere Adıyaman İl Müftülüğü görevinden alınan İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'ye veda yemeği düzenlendi.

Adıyaman Müftülüğü tarafından düzenlenen bir program eşliğinde helallik dileyerek görevinden ayrılan Mehmet Ali Öztürkçü'ye müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Programda, İlçe Müftüleri adına Kahta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik,  İmam-Hatip Ve Müezzin Kayyımlar adına Müezzin Kayyım Ali Çelik, Kuran Kursu Öoreticileri adına Mehtap Yiğit birer konuşma yaparak, Müftü Mehmet Ali Özktürkçü ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Veda yemeğinde konuşan Müftü Mehmet Ali Öztürkçü, mevki ve makamların bu dünya hayatı gibi gelip geçici olduğunu vurguladı.

Müftü Öztürkçü, "Bu dünya hiçbir şekilde baki değildir. Gelen gidecek. Görevler değişecek, makamlar değişecek ama kubbede yalnız hoş bir seda olacak. Bir insan bu dünyada böyle hoş bir seda bırakabildi ise mutlu olacak olan odur. İyi insanlar ile yıllar yılı beraber olmak ve sonunda bir an gibi geliyor. Ama bir an ayrılmakta çok uzun gelir. Ama olsun biz Mü'miniz, Müslüman'ız, ümitvarız. Dünyanın neresinde olursak olalım kalben beraberiz. Dünyamızı da değiştirsek ruhumuza okunan bir Fatiha ile inşallah yine beraber olacağız. Memur olduğum için buradaki görevim bir şekilde bittiği için aranızdan ayrılmak durumunda kalacağım. Doğup büyüdüğüm Van'a yerleşerek ömrümün geri kalan kısmını orada sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.