Adıyaman Türkiye Diyanet Vakfı(tdv) Gönüllü Gençlik Kolları...

Adıyaman Türkiye Diyanet Vakfı(tdv) Gönüllü Gençlik Kolları Ve Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Gezi Düzenlendi

adıyaman türkiye diyanet vakfı(tdv) gönüllü gençlik kolları ve gençlik koordinatörlüğü tarafından gezi düzenlendi

26 Mayıs 2022 - 09:00

ADIYAMAN TÜRKİYE DİYANET VAKFI(TDV) GÖNÜLLÜ GENÇLİK KOLLARI VE GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN GEZİ DÜZENLENDİ

Adıyaman İl Müftülüğü  Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gönüllü Gençlik Kolları Üyeleri ve Gönüllüleri ile Gençlik Koordinatörlüğü Şanlıurfa’ya şehir gezisi gerçekleştirdiler.

Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Gönüllü Gençlik Kolları,üniversite sınavına hazırlık yapan öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak ve streslerini atması için Şanlıurfa ve Halfeti turu düzenleyerek tarihi ve kültürel turistlik mekanları ziyaret ettiler.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu