Agri’da Ağustos Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı

Agri'da Ağustos Ayı Ilçe Müftüler Toplantısı

ağustos ayı ilçe müftüler toplantısı

02 Eylül 2020 - 09:15

AĞUSTOS AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI

Ağustos ayı İlçe Müftüleri aylık toplantısı İl Müftüsü Tandoğan Topçu başkanlığında Taşlıçay İlçesinde gerçekleştirildi.

Taşlıçay İlçesinde düzenlenen toplantıya, Ağrı’da görev yapan İlçe Müftüleri, İl Müftü yardımcısı ve ilgili Şube Müdürü katıldı.

Yapılan ilçe Müftüleri toplantısında; Normalleşme sürecinde camilerin durumu, dijital ortamda yapılan vaaz ve irşat hizmetleri, vefa sosyal gruplarında çalışan din görevlileri, hafızlık eğitimi ve bu gibi genel konuların işleyişi görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri