Agri’da Müftü Büyük, Tutak Radyo’ya Konuk Oldu

Agri'da Müftü Büyük, Tutak Radyo'ya Konuk Oldu

müftü büyük, tutak radyo'ya konuk oldu

08 Nisan 2023 - 09:15

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük Tutak Radyo’nun canlı yayın konuğu oldu. “Ramazan ve Dayanışma” konusu üzerine düzenlenen radyo programında konuşan İl Müftüsü Büyük, şu ifadelerde bulundu: “Ramazan ayı bizlere sükunet, bereket ve güzellikler getirir. Bu nedenle müminler olarak bizler üç ayların başlaması ile beraber Ramazan'ı karşılayacak olmanın bir heyecanını yaşarız. Ramazan'ı tarif ederken aslında bir mekteptir diyebiliriz. Yani bir ay bu mektepte nefsimizi eğitiyor, kulluğumuzu yeniden gözden geçiriyor ve günahlarımızdan dolayı Allah’a tövbe ediyoruz. Tabiri caizse Ramazan mektebinde, 11 ay nasıl yaşayacak onun eğitimini görüyoruz. Bu sebeple Müslümanın gönül dünyasında ve manevi hayatında Ramazan'ın ayrı bir yeri vardır. Rabbim bizleri Ramazan’ı hakkıyla eda edebilen ve Kur’an’ın istediği şekilde yaşayan kullarından eylesin.” Müftü Büyük, Tutak programı kapsamında son olarak Merkez Camii’nde vatandaşlarla buluşarak “İhsan Bilinci: Kulluğun Zirvesi” konulu vaaz verdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.